loader

Philadelphia Dashboard

Home / Project / Philadelphia Dashboard
Philadelphia Dashboard

Een dashboard om cliënten van Philadelphia te ondersteunen.

  • Client Philadelphia
  • Date 2023
  • Category Web Development
  • Location Amsterdam

Philadelphia Dashboard

Strijx kreeg de opdracht om een dashboard te ontwikkelen, omdat er in zorginstellingen vaak cliënten zijn die behoefte hebben aan orde van de dag. Denk hierbij aan het avondeten, of wie hun begeleider is voor welk moment, of wat voor weer het word.

Weg met de saaie briefjes en borden! Bij Strijx hebben we een digitaal dashboard ontwikkeld dat niet alleen alles overzichtelijk maakt voor de cliënten, maar ook nog eens het gedoe met borden en briefjes voor de begeleiders elimineert. En het beste van alles? Het is ook nog eens goed voor het klimaat!

Dit project laat zien dat we niet alleen weten hoe we gebruiksvriendelijke webapplicaties moeten maken, maar ook nog eens een vleugje stijl en flair toevoegen.

  • Klantgericht
  • Gebruiksvriendelijk
  • Volledig instelbaar

Philadelphia is een zorginstelling, waarbij 9.800+ cliënten kansen krijgen om zelfstandig te leven. Met 7.400+ medewerkers bieden zij zorg en groeikansen vanuit hun perspectief.

De klant gebruikte oorspronkelijk krijtborden om bijvoorbeeld de planning van medewerkers duidelijk te maken aan cliënten. De wens was om dit soort dergelijke krijtborden te vervangen met een dashboard.

De web applicatie is gebouwd met VUE.js en C#, waardoor het zowel veelzijdig als gebruiksvriendelijk is. We hebben geavanceerde functies geïmplementeerd, zoals plaatselijk het weer ophalen, een planning’s systeem en een geavanceerd admin dashboard om het dashboard te beheren dat zorgt voor een naadloze ervaring.

Bij Strijx zijn we klaar om uw visie tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we een aangepaste Web applicatie kunnen ontwikkelen die past bij uw unieke zakelijke behoeften.